Referenties

Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs. Ik ben dan ook trots op onderstaande reacties:

Jan-Willem Peters, eigenaar beScenes
Snel en accuraat. Aan minder dan een half woord genoeg met volop oog & gevoel voor de context.

Klaas van Eijkeren, eigenaar Kei Communicatie
Ik heb Marieke leren kennen als iemand die meedenkt en voortvarend te werk gaat. Het is prettig als iemand niet te beroerd is om mee de voortgang te bewaken en zich flexibel opstelt. Natuurlijk is ze een veelzijdig en creatief schrijfster om mee te beginnen. Iemand met een goed oog voor de doelgroep!

Marion Meijvis, eigenaresse Met Meij
Marieke is een vakvrouw pur sang. Ze heeft de teksten op mijn website professioneel maar heel persoonlijk geschreven. Serieus maar met een knipoog, precies wat ik bedoelde. Ze werkt snel en ook kleine aanpassingen zaten binnen no time in mijn mailbox! Nogmaals bedankt Marieke, ik weet jou een volgende keer zeker weer te vinden!

Juulke Hermans, marketing & communicatie, Fontys Hogeschool Economie & Communicatie
Marieke is al een aantal jaren onze vaste tekstschrijver voor verschillende communicatiemiddelen die wij als Fontys Hogeschool inzetten (website, persberichten, interviews etc.). De samenwerking met Marieke is erg prettig, ze reageert én schakelt snel. De teksten zijn professioneel, toegankelijk, helder en sluiten perfect aan op onze doelgroepen. Wat mij betreft een samenwerking die nog lang voort mag duren, omdat we op Marieke kunnen bouwen!

Fouzia Ben Moussa, eigenaresse coachingspraktijk Choose Your Path
Marieke is een fijn persoon om mee samen te werken, ze kan een verhaal goed en concreet vertalen naar een tekst. Teksten schrijven is echt een vak! Loop je vast en ben je op zoek naar een professionele en goede tekstschrijver? Dan ben bij Marieke op het juiste adres. Zij is elke euro waard!.

Stephanie Prins, marketing communications manager TMC
Marieke werkt sinds kort als freelance tekstschrijver voor TMC waarbij ik zeer te spreken ben over haar manier van schrijven. Ze heeft zich het unieke verhaal van TMC snel eigen kunnen maken en denkt op een fijne manier mee over de inhoud van de artikelen.

Timo Vernooij, eigenaar FourIQ
Ongeveer in dezelfde tijd dat ik FourIQ oprichtte, kwam ik op LinkedIn een enthousiast artikel tegen dat Marieke Peeters net gestart was met Tekstbureau Drukletters. In het artikel werd op een leuke vlotte manier verteld dat ze zakelijke testen verzorgt. Hierbij moet je denken aan teksten voor brochures, websites, personeelsbladen, interviews, etc. Op basis van dit artikel heb ik aan Marieke gevraagd of ze FourIQ wilde helpen. Wij zijn een dynamisch IT-onderneming die zich richt op cloud dienstverlening van elektrotechnische gebouwgebonden installaties. Een fijne bijkomstigheid is dat Marieke werkzaam is geweest bij een distributeur van ICT-producten. Ze begrijpt ons vakjargon. Inmiddels zijn we meer dan een jaar verder en heeft ze een actieve bijdrage geleverd aan onze website, blogs en interviews. Haar teksten zijn helder, krachtig, zonder ingewikkelde constructies, juiste ‘tone of voice’ en geven goed aan waar FourIQ voor staat. Bovendien is het fijn om met haar te werken.

Marjolein Muurling, marketing & communicatie, Fontys Hogeschool Economie & Communicatie
Voor meerdere communicatiedoeleinden waren wij op zoek naar een tekstschrijver. Een tekstschrijver die onze doelgroepen; de (potentiële) student, onze medewerkers en het bedrijfsleven, kan aanspreken. Op advies van een collega kwamen we bij Drukletters uit. Marieke heeft in korte tijd haar kwaliteiten als tekstschrijver bewezen: zeer professioneel, snel schakelen en enthousiast. Dat zijn de woorden die in mij opkomen. Marieke heeft inmiddels diverse opdrachten voor ons uitgevoerd: van het schrijven van teksten voor de website tot en met het redigeren van een strategisch beleidsplan. We zijn zeer te spreken over de resultaten. Naast haar kwaliteiten is het op persoonlijk vlak prettig samenwerken met Marieke: toegankelijk, geïnteresseerd en een positieve houding. We hebben er alle vertrouwen in dat door onze samenwerking met Marieke er (nog) meer consistentie in onze communicatie komt. We kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst.

Willeke van der Weerden, eigenaresse Studio W2 Vormgevers
Met Marieke is het fijn samenwerken. Of het nu gaat over de totale tekstuele inhoud van een website, een eenvoudige disclaimer of een jubileumboek naar aanleiding van een 20-jarig bedrijfsbestaan, Marieke pakt de koe bij de horens. Ze gaat goed voorbereid in gesprek met de opdrachtgever, diept het verhaal uit en weet haar teksten perfect op te stellen. Niets te veel, niets te weinig en in duidelijke taal. Succes en graag tot een volgende samenwerking!

Hans Kuijten, eigenaar Hans Kuijten Art of Creation
Een interview zie ik altijd als een ongedwongen gesprek en een ‘lekker lopend over en weer vragenuurtje’, zonder al te veel lastige uitleg en omschrijvingen van en waar je naar toe wil in een gesprek. Het uiteindelijke artikel moet luchtig en ontspannen lezen en het moet duidelijk zijn waar het over gaat. Die basis wordt gelegd in de manier hoe je het op papier vertaalt en in een gesprek krijgt samengevat. Daarmee wil ik zeggen dat de ontspannen sfeer in zo’n gesprek het belangrijkste is, dat gevoel had ik bij Marieke…. geen poes pas en eromheen gedraai maar een luchtig en zinvol gesprek waarbij ik me op mijn gemak voelde om ook de juiste zaken te vertellen en de juiste snaar te raken. Dat is in het uiteindelijke artikel ook heel sterk naar voren gekomen… en daar gaat het naar mijn idee om, zodat de lezer… wie dan ook…. het snapt en haast onderdeel uitmaakt van het gesprek. Compleet gelukt naar mijn idee. Kracht van, en pluim naar Marieke!

Paul van Straalen, eigenaar Decoprints
Marieke heeft voor ons de webteksten verzorgd voor een nieuw product, BELEEF plafond. Onze samenwerking was uitstekend. Na een paar dagen werd de tekst al opgeleverd. Doeltreffend en lekker snel schakelen!

Evie Kusters, oud-collega bij Copaco
Marieke was jarenlang mijn collega bij Copaco. Met haar passie voor tekstschrijven, was ze verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de content die daar werd geproduceerd. En dat deed ze met verve. Ook de teksten geschreven door andere collega’s waren niet veilig voor haar befaamde rode pen, waarmee ze ervoor zorgde dat ook deze teksten foutloos en volgens de huisstijlrichtlijnen in de media verschenen.

Marieke is nauwkeurig, ondernemend en creatief met taal. Met haar grote empathische vermogen weet ze keer op keer jouw verhaal en gedachtegang op papier te krijgen, zonder dat je zelf de juiste woorden weet te vinden of hoeft te vertellen. En last but not least, door haar enthousiaste en levenslustige karakter is ze ook nog eens een zeer inspirerend en fijn persoon om mee samen te werken.

Marieke, je bent een TOPPER! Ik weet je te vinden.

Fred van Schaik, operationeel manager Reputations Corporate Communication
Marieke kun je om een boodschap sturen. Ervaren, professioneel, accuraat en lekker schrijvend.

Suzanne van den Bergh, marketeer bij Dimensys
Marieke is onze vaste tekstschrijver voor diverse communicatiemiddelen, variërend van klantverhalen tot websiteteksten. De keuze om samen te werken was eenvoudig, gezien haar achtergrond bij diverse ICT-bedrijven. Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking: professioneel en snel. Daarnaast is het erg fijn dat ze proactief advies geeft op onze briefing/vraag. Marieke, bedankt!

Agnes van Grinsven, Medicinfo
Ik heb het artikel gelezen dat je voor CZ Magazine hebt geschreven en ik ben er verbaasd over hoe mooi en concreet je hebt uitgewerkt. Het is precies geworden zoals ik het heb verteld, echt heel duidelijk, dank je wel. Leuk om te lezen!

Joep Verheijen, eigenaar B-TOO
Dank voor je artikel voor Eindhoven Business, Marieke. Hartstikke goed. Dit is mij nog nooit overkomen. Gelijk de juiste toon, en content. Chapeau!